Aplink Lietuvą su Mantu dėl Mato

Mato Gudauskio

paramos ir labdaros fondas

Jau šių metų birželio 18 dieną 12-ą valandą kviečiame absoliučiai visus – mažus ir didelius prisidėti prie labdaringos akcijos „Aplink Lietuvą su Mantu dėl Mato!“. Idėja – padėti Mantui pagal kiekvieno individualias galimybes dviračiu „apminti“ visą Lietuvą, šitaip pritraukiant kuo daugiau žmonių prisidėti paaukojant „Mato Gudauskio paramos ir labdaros fondui“! Kas gali įveikti 5, o kas, galbūt, 20 ar 40 kilometrų, ar dar daugiau, nes kiekviena numinta distancija vis labiau priartintų prie jauno vyro svajonės – būti visaverčiu visuomenės nariu…  Būtent šis ypatingai žmogiškas tikslas gali būti pasiektas tik mūsų aukų dėkapadėkime Matui surinkti pakankamai lėšų siekiant įsigyti bionines rankas! Kelionės startas – Kaišiadoryse, Teofiliaus Matulionio aikštėje.

Trumpai apie renginio organizatorių

Mantas Milašius gimė Kaišiadoryse, Lietuvoje 4-ių asmenų šeimoje (visa šeima, deja, jau palaidota gimtajame krašte, teliko Mantas vienas). Pastaruosius 20+ metų gyvena Ispanijoje, tačiau niekada neužmiršta savo tėviškės ir visada pasiruošęs padėti savo kraštiečiams. Ne išimtis ir Mato istorija – sportininkas pasiryžęs kiek tik įmanoma prisidėti prie bičiulio svajonės įgyvendinimo. „Visada jausiu be galo didelį dėkingumą Kaišiadorims, nes būtent čia mano šaknys, čia pats pradėjau formuotis kaip asmenybė, čia liko tiek daug gražių prisiminimų, todėl jaučiu pareigą atiduodi grąžą savo mylimam kraštui. Didelę dalį mano širdies užima Kaišiadorys“,- nedvejodamas atsakė Mantas, paklaustas, kodėl gi ėmėsi šios labdaringos kelionės iniciatyvos.

Priklauso 3-ims klubams:
* Atletizmo (bėgimo) narys
* Triatlono „Meta3“ narys
* Kovos menų mokyklos „Tiger“ narys

Taip pat yra „Hapkido“ ir „Kendo“ (korėjiečių kovų menai) mokytojas

Kontaktiniai duomenys:
Facebook

Pasiekimai

* 2 metai iš eilės „Hapkido“ (Korėjiečių kovos menas) Ispanijos čempionas
* 5 kartus tarptautinio „Hapkido“ čempionato nugalėtojas
* Etatinis „Taekwondo“ (korėjiečių kovos menas, paremtas daugiausiai spyriais) turnyrų dalyvis
* 3 metus iš eilės išrinktas į kandidatus laimėti miesto sportininko titulą

Iš viso planuojama įveikti +- 1000 km!

P.S. Norime pabrėžti, jog tai yra kelionė, o ne varžybos! Mantas prisitaikys prie akcijos dalyvių tempo – laikas orientatyvus (gali lengvai keistis pagal orą, eismą, iškilus nenumatytiems fiziniams ar techniniams nesklandumams).

Detalus kiekvieno etapo „paruoštukas“